Stort intresse för ekonomi på seniormässan - E55
Annons
Annons

Stort intresse för ekonomi på seniormässan

Under News55:s seniorevent i Västerås fanns bland andra investeringsrådgivaren Söderberg & Partners på plats för att prata om spara och placera med hundratals seniorer.

Annons
Annons

Harald Treutiger agerade moderator under onsdagens mässa, medan Linda Lyth, investeringsstrateg på Söderberg & Partners berättade om risker och möjligheter på marknaden.

Annons

– Det var väldigt välbesökt och det var roligt att se att så många var intresserade av sin ekonomi. Och även att många som redan gått i pension engagerar sig i marknaden och olika investeringar är väldigt kul, berättar Linda Lyth.

Både innan och efter föreläsningen kom en hel del intressanta frågor upp.

– Det var många som kom fram och pratade med både mig och min kollega Hanna som stod i vår monter. Och direkt efter min presentation kom åhörare fram till mig och ville ställa frågor kring investeringar, säger Linda Lyth.

Mässan var fullsatt och på plats fanns också tidningsdrottningen Amelia Adamo som höll en föreläsning om rekordgenerationen, alla födda mellan åren 1945–1954. Kommunens politiker var också på plats för att prata med invånarna om aktuella frågor.

– Det har varit en väldigt bra och uppskattad dag. Vi har haft busslaster av folk som kommit hela dagen, säger Curt Möller.

Tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna anordnade News55 för andra året i rad en seniormässa i Västerås.

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Stort intresse för ekonomi på seniormässan Stort intresse för ekonomi på seniormässan