Gekås i Ullared – senaste offret för näthandeln - E55
Annons
Annons

Gekås i Ullared – senaste offret för näthandeln

Landets kanske mest kända varuhus, Gekås i Ullared, har även det påverkats av näthandeln. Nu dras bonusen till personalen in.

Annons
Annons

Varuhuset Gekås har de senaste åren varit omåttligt populärt bland köpsugna svenskar och med en egen tv-serie ökade företaget sin försäljning explosionsartat. Men förra året stannade tillväxten av. Enligt vd:n Boris Lennerhov är det ökningen av näthandel som till slut påverkat varuhuset, skriver Dagens industri.

– Om nätet blir en handelsplats där man kan handla saker på ett sätt som är hur billigt som helst så är det klart att det märks, säger Boris Lennerhov till Di.

I nästan 20 år har företaget gett personalen saftiga bonusar. Men i år ser det magert ut. Vd:n är dock optimistisk inför framtiden och tror att varuhuset kommer fortsätta att locka shopping-sugna. Han menar att det är en upplevelse att besöka Gekås.

– Visst, Gekås har också drabbats av e-handeln och konkurrensen utifrån, men vi känner oss trygga i det vi gör, säger Boris Lennerhov till Di.

 

LÄS ÄVEN:Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Gekås i Ullared – senaste offret för näthandeln Gekås i Ullared – senaste offret för näthandeln