Här är Löwengrips oväntade samarbete i krisen - E55
Annons
Annons

Här är Löwengrips oväntade samarbete i krisen

Isabella Löwengrip har inlett ett samarbete med en miljardär som drabbats hårt i coronakrisen. Det rapporterar Expressen.

Annons
Annons

Isabella Löwengrip, som en gång i tiden kallade sig Blondinbella, ska skriva en biografi för Petter Stordalens förlag. Förlaget heter Strawberry och ingår i Strawberry Publishing där Petter Stordalen är en av delägarna, enligt tidningen. Löwengrip själv beskriver Stordalen som en vän.

I Löwengrips blogginlägg som Expressen uppmärksammat ska de ha talat för två år sedan om att hon skulle bli delägare, något som hon sedan backat ifrån då hon inte såg att hon skulle kunna göra det bättre än någon annan, just då. Vad som finns kvar är idén om att skriva en bok, en biografi. Något som förläggaren Anders Sjökvist bekräftar för tidningen.

Petter Stordalen har drabbats hårt under coronakrisen med sin höga exponering mot hotell och resor. Han äger flera hotell och köpte i oktober i fjol charterbolaget Ving tillsammans med riskkapitalbolaget Altor och brittiska TDR Capital. Bolaget bytte i samband med affären namn till Sunclass Airlines. Detta efter att Ving-ägaren Thomas Cook gick i konkurs i september och flera aktörer därefter visade intresse för Ving.

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Här är Löwengrips oväntade samarbete i krisen Här är Löwengrips oväntade samarbete i krisen