Postnord slänger dina paket på hög - E55
Annons
Annons

Postnord slänger dina paket på hög

Bilder avslöjar hur Postnord dumpar säckar med paket på Arlanda. Paketen lämnas sedan i flera dagar, utan skydd från väder och vind, skriver SvD Näringsliv.

Annons
Annons

Det nya bilderna visar tusentals paket i säckar som slängts på hög utomhus på Arlanda och sedan lämnats under så länge som en vecka, uppger SvD. Postnord uppger till tidningen att paket lämnas utomhus endast i undantagsfall.

– Det normala är att vi får in säckarna under dagen, vi processar ungefär 160 000 paket per dag. Om det blir någonting kvar då kan det stå några dagar utanför terminalen men det är det maximala, säger Thomas Backteman, Postnords kommunikationschef till SvD.

Tillståndsmyndigheten Post- och telestyrelsen som fått ta del av bilderna på pakethanteringen ska dock ha öppnat ett ärende och ser allvarligt på situationen, skriver SvD.

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Postnord slänger dina paket på hög Postnord slänger dina paket på hög