Här uppmanar Postnord till brevbränning - E55
Annons
Annons

Här uppmanar Postnord till brevbränning

Äldre par fick minst sagt chockande besked när de var i kontakt med Postnord, rapporterar lokaltidning.

Annons
Annons

Det är 78-årig kvinna som var i kontakt med Postnords kundtjänst då hon och hennes make fått andra personers post i sin brevlåda flera gånger i sommar. Det rapporterar Kristianstadsbladet. (Betalvägg)

Kvinnan som för övrigt bor i Immeln ringde då Postnords kundtjänst och undrade vad hon skulle göra med breven, skriver Kvällsposten som återger berättelsen. Samtalet ledde fram till att kundtjänsten svarat “Ja, du kan bränna upp dem”.

Samtalet som skapade stor irritation ledde till att Anna-Kerstin och hennes man själva delade ut breven som kommit fel, berättar Kvällsposten.

Postnord som fått svara på kritiken uppger att deras kundtjänstpersonal är tränade att bemöta alla typer av samtal och tillägger:

“Detta är inte förenligt med sättet vi möter kunder eller mottagare på om det nu har gått till som hon säger, och det tvivlar jag inte på”; säger regionchef på Postnord Syd till tidningen.

Läs hela Kvällspostens artikel här. (Ej betalvägg när detta publicerades)

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Här uppmanar Postnord till brevbränning Här uppmanar Postnord till brevbränning