Så här stort blev klippet för Solsidan-skaparen - E55
Annons
Annons

Så här stort blev klippet för Solsidan-skaparen

Skådespelaren och regissören Felix Herngren har gjort ett rejält klipp efter att ha sålt delar av sitt produktionsbolag, ett bolag som bland annat tagit fram “Solsidan” och “Bonusfamiljen”. Det skriver Aftonbladet.

Annons
Annons

Efter att Solsidan-skådespelaren Felix Herngren sålde majoriteten av sitt produktionsbolag FLX, gav han sig själv en aktieutdelning på 73,3 miljoner kronor. För pengarna har han bland annat byggt en pool, säger han till Aftonbladet.

– Jag kände väl att det nästan… jag ska inte säga att det blev för stort, men jag tycker om att göra film och tv och kände att ansvaret blev lite för betungande. jag kände att jag vill fokusera mer på att göra film helt enkelt, än att leda ett företag. Det blir väldigt många beslut, mer och mer handlar om ekonomi och personalfrågor och annat som jag är mindre road av faktiskt, berättar Herngren för tidningen.

Skådespelarens succébolag ligger bakom flera stora tv-serier och filmer, bland annat “Bonusfamiljen”, “Solsidan” och ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”.

Du vet väl att du numera kan kommentera våra artiklar. Vad tycker du? Gör din röst hörd i våra artiklar!

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Så här stort blev klippet för Solsidan-skaparen Så här stort blev klippet för Solsidan-skaparen