Tiotusentals Postnord-kunder drabbas av förseningar inför helgen - E55
Annons
Annons

Tiotusentals Postnord-kunder drabbas av förseningar inför helgen

Över 33 000 paket har blivit försenade hos Postnord inför helgen, skriver DN. Det är Postnord själva som har gått ut till paketkunderna med ett meddelande om förseningen.

 

Annons
Annons

Värst drabbad är terminalen Härryda i Göteborg, där omkring 13 000 paket ligger kvar. Även i Malmö ligger runt 7 000 paket kvar. Men förseningen har drabbat Postnords terminaler runt om landet, däribland terminalerna i Jönköping och Veddesta utanför Stockholm som också har flera tusen paket samlade på hög, enligt DN.

Paketen ligger kvar över helgen

Förseningarna gör att paketkunderna inte kommer hinna få sina försändelser inför helgen.

– Men de ligger förstås först i kön, säger Marie Ibsén på Postnords presstjänst till DN.

Flera orsaker bakom

Enligt Postnord är det flera orsaker som ligger bakom förseningarna, som sjukfrånvaro, teknikproblem och kapacitetsbrist. Postnord försöker åtgärda problemen under fredagen, men kan inte ge några garantier.

– Det är tyvärr så att natten till idag så har det uppstått problem på flera olika platser samtidigt, säger hon till DN på torsdagen.

LÄS ÄVEN:Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Tiotusentals Postnord-kunder drabbas av förseningar inför helgen Tiotusentals Postnord-kunder drabbas av förseningar inför helgen