Här är miljardären som är spårlöst försvunnen - E55
Annons
Annons

Här är miljardären som är spårlöst försvunnen

En av världens rikaste män är försvunnen, rapporterar Expressen.

Annons Annons
Annons Annons

Det är den kinesiska e-handelsjätten Alibabas grundare Jack Ma som misstänks vara försvunnen då han inte synts till offentligt under de senaste två månaderna. Det skriver bland annat Yahoo Finance.

Jack Ma medverkade inte heller i sista avsnittet av egna talangprogrammet ”Africas Business Heroes”, där afrikanska entreprenörer tävlar om att få en del av 1,5 miljoner dollar i finansiering.

Ma var tänkt att sitta som domare men ersattes av en Alibaba-chef i sista avsnittet i november, rapporterar The Telegraph.

Alibaba har via en talesperson låtit meddela att Ma inte deltog på grund av schemaproblem, enligt Financial Times.

Uppgifterna om Mas försvinnande kommer efter att han hållit ett kontroversiellt tal i slutet av oktober. I talet kritiserade han Kinas regleringssystem för att stävja innovationen inom finanssektorn. Kort därefter uteblev den stora börsnoteringen av Alibabas fintechbolag Ant Group i Shanghai och Hongkong.

Tipsa om en nyhet

Vill du tipsa oss om en nyhet? Granskningar är en viktig del av E55:s arbete. Vi söker hela tiden efter nya uppslag och du kan hjälpa oss i vårt arbete. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

Maila redaktionen på [email protected]

Annons
Annons
Läs nästa artikel Här är miljardären som är spårlöst försvunnen Här är miljardären som är spårlöst försvunnen